Ταξιδέψτε με την eSky.gr!

Εδώ εξασφαλίζετε Εγγύηση χαμηλότερης τιμής για διακοπές και city break

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής με την eSky.gr

Δεν χρειάζεται να συγκρίνετε προσφορές για city break ή διακοπές (πτήση+ξενοδοχείο) σε διαφορετικούς ιστότοπους. Με την eSky τα έχετε όλα σε μία πλατφόρμα: μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων, βολικούς συνδυασμούς πτήσεων, συναρπαστικούς προορισμούς – στις πιο ελκυστικές τιμές! Πώς γίνεται; Είναι απλό! Η επιλογή Πτήση+Ξενοδοχείο σάς δίνει πρόσβαση σε μοναδικές τιμές. Χάρη στην εξαιρετική δουλειά με τους συνεργάτες μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε προσιτά εισιτήρια στις χαμηλότερες τιμές.

Όταν επιλέγετε την eSky.gr, επιλέγετε Εγγύηση χαμηλότερης τιμής.

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής με την eSky.gr Εγγύηση χαμηλότερης τιμής με την eSky.gr

Πώς γίνεται;

Πτήση+Ξενοδοχείο για city break και διακοπές

Η Εγγύηση χαμηλότερης τιμής της eSky.gr ισχύει μόνο για κρατήσεις city break, διακοπών και πακέτων Πτήση+Ξενοδοχείο. Δεν ισχύει για πτήσεις και διαμονή σε ξεχωριστή κράτηση ή άλλα προϊόντα που προσφέρει η eSky.gr.

Οι λεπτομέρειες μετράνε

Θέλετε να δείτε αν πράγματι προσφέρουμε τη χαμηλότερη τιμή; Αν βρείτε φθηνότερη επιλογή από τη δική μας, βεβαιωθείτε ότι περιλαμβάνει ακριβώς τα ίδια στοιχεία με την κράτηση στην eSky.gr: αριθμό ατόμων, ημερομηνίες, διάρκεια, ώρες πτήσεων, ξενοδοχείο, τύπο δωματίου κ.λπ.

Ο χρόνος είναι χρήμα

Εάν βρείτε φθηνότερη επιλογή, έχετε 24 ώρες από την επιβεβαίωση της κράτησής σας στην eSky.gr για να στείλετε αίτημα στη διεύθυνση: guarantee@esky.gr

Εάν γίνει δεκτό, θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά του ποσού στον λογαριασμό σας.

Αναλυτικές πληροφορίες στους Όρους και Προϋποθέσεις (Παράγραφος Χ, Σημείο 26).

City break: Διάλειμμα από τη ρουτίνα

Αποδράστε για λίγο από την καθημερινότητα. Φορτίστε τις μπαταρίες σας, αλλάξτε παραστάσεις και αφεθείτε στην κουλτούρα άλλων πόλεων: βόλτα στα σοκάκια της ηλιόλουστης Βαλέτας, λαχταριστά τάπας στην καρδιά της Βαρκελώνης ή ψώνια στις καλύτερες μπουτίκ του Μιλάνου.

Διακοπές: Βρείτε τον επίγειο παράδεισο

Χαλαρώστε με τον δικό σας τρόπο: σε μια παραλία της Ταϊλάνδης ή ανακαλύπτοντας τα μυστικά αρχαίων πολιτισμών στη Χερσόνησο Γιουκατάν. Ένας ολόκληρος κόσμος με συναρπαστικές περιπέτειες, μέρη και αξιοθέατα που κόβουν την ανάσα σάς περιμένει. Από πού να ξεκινήσετε; Κατάδυση στη Ζάκυνθο ή βόλτα στην αγορά του Μαρακές;

Ιδέες για ταξίδια ειδικά για εσάς

Ανακαλύψτε τα ταξίδια απ’ την αρχή με το ενημερωτικό μας δελτίο! Σας περιμένουν οι καλύτερες προσφορές. Δείτε τες τώρα!