eSky / Πού μπορώ να ταξιδέψω?

Πού μπορείτε να πετάξετε?

Ελέγξτε προς ποιες χώρες μπορείτε να ταξιδέψετε εύκολα.

Ελέξτε τη σημασία των χρωμάτων στο χάρτη:

███ Πράσινο – χώρα ανοιχτή για ταξίδια. Δεν απαιτείται εξέταση για COVID-19 ή καραντίνα.

███ Ανοιχτό πράσινο – χώρα ανοιχτή για ταξίδια με προαπαιτούμενο την εξέταση για COVID-19.

███ Κίτρινο – χώρα ανοιχτή για ταξίδια με προαπαιτούμενο την εξέταση για COVID-19 και καραντίνα κατά την άφιξη.

███ Πορτοκαλί – μόνο πολίτες που επιστρέφουν στην χώρα τους και όσοι πληρούν αυστηρές προϋποθέσεις μπορούν να ταξιδέψουν σε αυτήν τη χώρα.

███ Γκρίζο – οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί σε αυτήν τη χώρα δεν είναι γνωστοί ή δεν έχουν δημοσιοποιηθεί από τις αρχές της χώρας.

Δείτε ελκυστικές προσφορές πτήσεων

Τα ταξίδια δεν κοστίζουν ακριβά! Στην καρτέλα “Προσφορές” θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές πτήσεων για οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Η καρτέλα “Προσφορές” είναι η τοποθεσία όπου κάθε μέρα θα βρείτε όλες τις ελκυστικές προσφορές πτήσεων από διάφορες αεροπορικές εταιρείες σε ένα σημείο. Είτε θέλετε να ταξιδέψετε προς μια χώρα της Ευρώπης ή στην άλλη πλευρά του ωκεανού, οι “Προσφορές” είναι το σημείο όπου μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βρείτε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Επιλέξτε την καταλληλότερη ασφάλιση

Ανεξάρτητα από το για πού ταξιδεύετε, είναι πάντα καλό να έχετε τη σωστή ασφάλιση. Ένα σωστά επιλεγμένο ασφαλιστήριο συμβόλαιο θα κάνει το ταξίδι σας ασφαλές και θα σας χαρίσει ηρεμία. Στην προσφορά μας, θα βρείτε δύο τύπους ασφάλισης που θα επιτρέψουν να αισθάνεστε άνετα τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Θα μπορείτε επίσης να ακυρώσετε το ταξίδι για προσωπικούς λόγους. Η ασφάλιση είναι βασικό στοιχείο κάθε ταξιδιού.

Δείτε τους τρέχοντες ταξιδιωτικούς κανονισμούς

Τα ταξίδια σε περιόδους πανδημίας είναι εύκολα και ασφαλή αρκεί να έχετε πρόσβαση σε ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τους τρέχοντες περιορισμούς. Στον ιστότοπο “Ταξιδιωτικοί Περιορισμοί” (“Travel Restrictions”) μπορείτε να ελέγξετε αμέσως τους κανονισμούς για ταξίδια σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Με λίγα μόνο κλικ έχετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τους ταξιδιωτικούς κανονισμούς που πρέπει να γνωρίζετε κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Εκτός από σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τους περιορισμούς, στον ιστότοπο, μπορείτε επίσης να βρείτε τα προαπαιτούμενα θεώρησης καθώς και να αγοράσετε γρήγορα μια eVisa (ηλεκτρονική βίζα.

Πού μπορείτε να πετάξετε χωρίς τεστ και καραντίνα?

Τα ταξίδια κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 δεν είναι τόσο δύσκολο να οργανωθούν όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά. Ομολογουμένως, ο κορονοϊός άλλαξε τα σχέδιά μας για διακοπές και άλλα ταξίδια, αλλά τόσο η κράτηση πτήσεων και ξενοδοχείων όσο και τα ίδια τα ταξίδια δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκα.

Η πανδημία COVID-19: πού μπορείτε να πάτε

Δεδομένου ότι ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 έχει ξεκινήσει σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, οι τοπικές αρχές εισάγουν νέους κανόνες για τη διέλευση των συνόρων, την καραντίνα ή συστήνουν τεστ για τον COVID-19 στα σύνορα. Ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν δύσκολο να κατονομάσουμε μια χώρα όπου μπορείτε να πετάξετε χωρίς τεστ ή καραντίνα, τώρα η λίστα των χωρών στις οποίες μπορείτε να εισέλθετε μετά τον εμβολιασμό χωρίς πρόσθετες διαδικασίες γίνεται όλο και μεγαλύτερη.

Το να ταξιδέψετε μετά τον εμβολιασμό χωρίς να χρειάζεται να έχετε ένα αποτέλεσμα τεστ COVID-19 ή εθελοντική καραντίνα δεν είναι η μόνη επιλογή για ταξίδια στο εξωτερικό. Υπάρχουν επίσης χώρες όπου μπορείτε να πετάξετε χωρίς εμβολιασμό, η καραντίνα δεν είναι υποχρεωτική και οι διαδικασίες στο αεροδρόμιο δεν είναι επίσης περίπλοκες. Ποια είναι η λίστα των χωρών στις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε με ασφάλεια και χωρίς περιορισμούς, παρόλο που ο κορονοϊός εξακολουθεί να είναι μαζί μας.

Λίστα των χωρών όπου μπορείτε να πάτε χωρίς καραντίνα και τεστ

Πού μπορώ να πάω διακοπές κατά τη διάρκεια της πανδημίας; Καθώς η λίστα των χωρών στις οποίες μπορείτε να πετάξετε μετά τον εμβολιασμό χωρίς καραντίνα και τεστ μεταβάλλεται δυναμικά, έχουμε ετοιμάσει έναν διαδραστικό χάρτη που ενημερώνεται συνεχώς. Χάρη σε αυτόν, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε ποιες χώρες δέχονται εμβολιασμένους ταξιδιώτες ή δεν απαιτούν να παρουσιάσετε πιστοποιητικό που να επιβεβαιώνει ότι λάβατε αρνητικό αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο τεστ.

Πώς να μάθετε πού να πετάξετε χωρίς τεστ

Πώς να μάθετε πού μπορείτε να πετάξετε χωρίς τεστ, ποιες χώρες δέχονται εμβολιασμένους ταξιδιώτες χωρίς υποχρεωτική εθελοντική καραντίνα; Προκειμένου τα αποτελέσματα να είναι πλήρως αξιόπιστα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι εάν έχετε ήδη πλήρως εμβολιαστεί με όλες τις απαιτούμενες δόσεις του εμβολίου. Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να ορίσετε την υπηκοότητα και τη χώρα αναχώρησης, εάν είναι διαφορετική από την προεπιλογή, καθώς και τον τύπο ταξιδιού – εάν θέλετε να ταξιδέψετε σε άλλη χώρα ή να σχεδιάσετε ένα ταξίδι εσωτερικού. Μετά την παροχή όλων των πληροφοριών, ο διαδραστικός χάρτης θα εμφανίσει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τους κανόνες διέλευσης των συνόρων και τους σχετικούς περιορισμούς για τον COVID-19. Για να τους ελέγξετε, απλώς τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω στην επιλεγμένη χώρα στον χάρτη για να μάθετε τους γενικούς κανόνες άφιξης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ για να δείτε λεπτομερώς τις απαιτήσεις. Εκτός από τις πληροφορίες σχετικά με το εάν είναι δυνατόν να πετάξετε σε μια δεδομένη χώρα χωρίς εξετάσεις και καραντίνα μετά τον εμβολιασμό, ο χάρτης θα σας βοηθήσει να μάθετε εάν και σε ποιες περιπτώσεις στην επιλεγμένη χώρα θα πρέπει να καλύψετε το στόμα και τη μύτη σας με μάσκα.

Είναι καλύτερο να ελέγχετε σε τακτική βάση, πού μπορούν να ταξιδεύουν τα εμβολιασμένα ή τα μη εμβολιασμένα άτομα χωρίς τεστ και εθελοντική καραντίνα και να προγραμματίζετε τα ταξίδια σας με βάση τις πληροφορίες από τον διαδραστικό μας χάρτη. Εάν ο επιλεγμένος προορισμός απαιτεί πρόσθετες διαδικασίες, ο χάρτης θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε κατάλληλα και να ξεκινήσετε για την εξερεύνηση του κόσμου χωρίς ανησυχίες!

Αποκλειστικές προσφορές με έκπτωση έως 40%

Μόνο για συνδρομητές

Κατεβάστε την εφαρμογή μας και σχεδιάστε με άνεση τα ταξίδια σας

  • Η κορυφαία εφαρμογή στην κατηγορία ταξιδιών
  • Νέες προσφορές κάθε μέρα στη διάθεσή σας
  • Όλες οι κρατήσεις σας σε μία πλατφόρμα